Öregrund

Vi tog en tripp till Öregrund efter Albins lunch. Tanken var väl typ att se sig omkring, äta lite och skåda havet. När vi kom dit visade det sig att vi ovetandes lyckats pricka in vårt besök när det var någon form av marknad och dylikt vilket bidrog med en jävlamassa folk, bilar och annat holabalo.
Givetvis var vi alla hungriga när vi kom fram och prio ett var att få något i magen. Lättare sagt än gjort! Varenda servering var fullsatt och på vissa ställen hutlösa priser (Peter ville inte betala 95 spänn för en liten pajbit ;)! Tillslut hittade vi plats för oss alla vid en korvmoj. Jippie! Lagom till vi fick vår mat blev himlen allt svartare och vi tuggade vår mat allt snabbare. Precis lagom till vi kom tillbaka till bilarna kom regnet och vi åkte igenom ett par ordentliga skyfall.
Vi hann nog inte vara i Öregrund i ens två timmar och vi hann definitivt INTE se oss omkring.
Lyckad utflykt ;)

På hemvägen stannade vi till vid några grottor i Gillberga. Gå i skogen och över en myr i ballerina skor är inget jag rekommenderar. Det blev blött!
Albin snubblade över stock och sten men tyckte det var kul att gå själv i skogen.

Hem kom vi efter sex och det var bara att göra Albin sängklar på direkten. Inatt lever han campingliv och sover ute hos mormor och morfar.
Vi andra sitter ute i förtältet och mumsar gottigheter som dip, grönsaker, godis, kakor och frukt samtidigt som vi frågesportar med På spåret boken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0