Annandagen

När den började för alla andra i huset vet jag inte riktigt? Jag och Peter sov ända till klockan tio iallafall! Skönt när andra tar hand om både barn och hund :)
Efter frukosten öppnade Albin de sista julklapparna och det var fortfarande lika spännande!
 
Vi klädde alla på oss och gick ut på en ordentlig promenad, skönt att röra på sig ordentligt igen efter allt latande och ätande. Det smakade gott med en liten fika när vi var tillbaka och så tog sig Albin en skön tupplur. Vi andra spelade färdigt vår kortspelsomgång.
Till middag slog vi till på att grilla kött faktiskt. Ja ute dessutom :) Gott och bra brytning på all annan mat. Efter maten var det dags för mormor Siv och moster Helen att fara hemåt i mörkret.
 
Vid läggdags kramade och pussade Albin alla oss godnatt och hoppade i säng men han hade inga planer på att somna. Tillslut gav vi upp och han fick komma upp igen för att springa av sig. Efter en tids röjande gjordes ett nytt försök och efter över en timme skulle jag tro gav han äntligen upp och slöt sina blå.
Vi andra slöade i soffan och åt onyttigheter.
Lagom till att vi alla gått och lagt oss vaknar Albin igen och mormor duger inte denna gång heller. Han får komma in och lägga sig hos oss och somnar efter mycket stånkande och snurrande och vi sover väl hyfsat resten av natten om än väldigt trångt.
 
 
Smörgås, kex och frukt har fallit den lille herrn i smaken hela julen medan riktig mat har ratats helt nästan. Han smakar lite och sedan leks det bara och fajten är igång. Någon gång vänder det nog.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0