Dimmigt både i huvudet och ute

Här är det ordentligt dimmigt idag och marken skiftar i vitt igen. Vi har varit ute ett par timmar nu på förmiddagen och rastat oss lite. Nu är Albin nyäten på lunch och stoppad i säng, efter den trassliga natten vi haft behöver både han och jag lite vila nu.
Jut när jag gick och la mig igår vid elva så började det gnällas innifrån Albin, gnällningarna övergick sedan till "mamma mamma mamma" och då kunde jag ju inte bara nonchalera längre utan gick in och hämtade honom. Han fick ligga mellan oss men ganska snabbt började stöket. Han gick med bestämda steg ut till köket och ville ha mjölk. Han fick sin flaska och gick tillbaka in till vår säng, la sig, drack upp och låg sedan lugnt och fint i evigheter och just när jag börjar tro att nu är det färdig stökat så får han nog och börjar om. Pappan vaknar i vanlig ordning av de sparkande små benen.
Antagligen är det att han har ont i foten som gör det svårt att sova. Han trampade nämligen på en pepparkaksform som låg slängd på golvet tidigare under kvällen och det gjorde ju såklart ont men efter en tår fälld och en kram så var det bra. Senare upptäcker vi att han faktiskt har sår under foten av incidenten. Stackars barn! Och nu när han var uppe och stökade på natten så haltade han. Sedan så kände jag också att en kindtand trycker på väldigt under tandköttet så den kan säkert också ställa till med oro.
Han fick lite Alvedon och så satte vi igång en film och bäddade ner oss medan pappan gick ut och la sig på soffan istället.
Albin tittade på filmen och jag somnade faktiskt. Vaknar sedan vid ett när filmen är slut och det tycker ju Albin är en katastrof! Han går återigen ut i köket och vill ha mjölk, mamman är inte alls på förhandlingshumör yrvaken och trött utan ger med sig utan invändningar och återvänder sedan till sängen. Mjölken tar slut och så börjar propellern snurra. Det var ben och armar över allt innan han äntligen slocknar tvärs över sängen med fötterna på mig. Jaja, huvudsaken han sover så jag också får göra det :)
Klockan åtta var det morgon och jag vaknar med samma huvudvärk som jag gick och la mig med på kvällen. Inte så konstigt kanske.... :)
 
Idag tycks inte foten göra så ont iallafall och vi båda är ändå, trots natten, på bra humör. Än så länge ;)
Nu ska jag dricka kaffe och äta min smögås innan jag tänkte ta itu med tvätt och lite annat fix här och var. Hoppas på att lillen sover en ordentlig lur nu så resten av dagen kan flyta på lika harmoniskt som förmiddagen.
 
Ute i dimman 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0