En nattsuddare

Idag har vi varit ut på vår runda igen. Dock en kortare variant då det är så jädrans halt! Jag har fortfarande inte lyckats nosa rätt på mina halkskydd att sätta på skorna heller men vilken tur jag har då att farfar precis kom in med ett par han köpte åt mig idag :) (tror dessutom att jag fick mina gamla av honom också när jag väntade Albin)
 
Det är ,mildväder ute även idag och det är inte myckt kvar av snön som kommit. Bara is som sagt.
Vilken tur att vi iallafall hunnit åka lite pulka! 
Igår var farfar uppe på loftet och rotade fram Peters gamla snowracer alá 70-80-tal. Kul tyckte Albin men mindre kul tyckte mamman då ungen omedvetet enbart styrde åt höger när jag drog honom till brevlådan.
 
Albin har nu skuttat i säng efter att ligga back med flera timmars sömn från inatt då han igår kväll var en riktig nattsuddare. 
Han gick och la sig supertrött som vanligt vid sju uatn minsta knorr. Framåt nio blir han helt plötsligt jätteledsen, om han drömt eller inte ens lyckats somna vet vi ej men det enda som tröstade var att han fick komma upp och sitta med oss i soffan en stund. Där satt han och klippte med ögonen av trötthet men att somna på soffan är ett BIG NO NO!!!
Pappan gör ett nytt försök med lite mera välling och lägger sig bredvid där inne. Men icke! Jag försöker byta av men då han inte ens ligger ner i sängen tar jag upp honom igen. 
Vi äter varsin nattmacka jag och Albin och så gick vi in för att lägga oss i vår säng. Enda sättet att lyckats lura med sig Albin upp i sängen var att sätta på en film. Den låg han lugnt och stilla och tittade på länge men tillslut kom myrorna i brallan tillbaka och sparkandet på pappan satte igång... 
Pappan drog igång hela nattningsproceduren på nytt- borsta tänderna, göra välling och pussa godnatt. Mamma Mu sattes på igen och Albin hoppade i sin egen säng utan några invändningar och därefter hördes inte ett ljud från hans rum på hela natten. Men å andra sidan hann ju klockan bli efter elva innan vi ens kommit så långt :) 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hälsa farfar ifrån mig och tacka för att han är så omtänksam och ser till dig!

2013-12-11 @ 20:45:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0