Juldagen

Juldagen bjöds på lite sovmorgon och vi tog det fortsatt lugnt på förmiddagen. Fast Peter var ju iväg och jobbade en liten sväng vid sextiden och hann väl typ enbart komma hem, klä av sig och krypa ner i sängen igen när Albin vaknade.
Jag la mig i ett bad, Albin la sig för middagsvila och Peter vilade på soffan. Sedan drog vi igång med förberdelser och matlagningen för firande nummer två. 
Vid två tiden kom äntligen mormor, morfar, moster, mormor Siv och moster Helen upp hit till oss och julfirandet var åter igång igen. Klapparna under granen fylldes på återigen och Albin hade svårt med att hålla tassarna i styr.
 
 
Efter maten kliade i fingrarna hos oss alla och paket utdelningen satte igång. Albin blev överröst med klappar givetvis och hade fullt upp med att hinna undersöka och prova allt. Men han var himla duktig att öppna. Tillslut blev han faktiskt mätt på paket så vi sparade några styckna till dagen efter.
 
 
Det var leksaker ÖVERALLT! men ändå hade han full koll på sina prylar och märkte direkt när någon flyttade på något.
Vi som tyckte vi hade leksaker och prylar överallt redan innan har nu givit upp. Det ser ut som ett bombnedslag här, bilar och andra fordon står parkerade lite varstans, det ligger köksprylar spridda både här och där och konstigt nog är hans rum nästan lika fint städat som det var för ett par dagar sedan.....
 
Efter massa lek med nya sakerna och en fika på det var det dags för sängen för den lille. Innan han hoppade i kojs var han så duktig och kramade oss alla godnatt. Rättvist ska det vara! :) Om jag minns rätt så låga han nöjd/somnade med en gång men vaknade och började knorra efter någon timme medan vi andra fortfarande satt uppe och spelade kort och frågespel men han somnade nog om efter en liten skvätt mjölk och sov sedan ända till dess då vi andra gick och la oss. Mormor och moster tog in honom till sig men det dög då inte så tillslut hämtade vi in honom till oss. Där låg han och mös en stund innan buset började med att dra i lampsladden, hoppa i sängen och hitta på andra dumheter. Det blev till att värma lite mera mjölk, sätta igång Alfons och stoppa tillbaka honom i hans säng och faktiskt att han somnade om och sov sedan hela natten.
 
Julpussen <3 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0