Julgranen 2013

Igår klädde vi granen som sagt. Albin tyckte först det var lite märkligt med en stor "gan" (gran) inne men fattade snabbt galoppen och respekterade den. Efter att ha pillat lite på grenarna och blivit stucken av barren ett par gånger har han faktiskt sedan låtit den stå ifred. 
Det är ju tur att våra kulor är av plast för Albin upptäckte ganska snabbt att de fungerade väldigt bra som studsbollar och jag tror nästan alla kulorna fick sig en studsomgång innan de hängdes upp i granen :) 
 
 
 
Albin tyckte inte att toppstjärnan nödvändigtvis måste sitta uppe på toppen :) 
 
Jag personligen tycker väl inte att vi lyckats skapa världens finaste gran i år men den duger. Tex. så består juleljusen av två olika slingor då vi insåg att vår egentliga julgransslinga är en av ljusslingorna vi satt upp ute. Men men vi har iallafall en gran och nu knappt ett dygn senare har den fortfarande inte tappat ett enda barr :) 
Och vad kan man egentligen begära av en sk. "lånad" gran? 
 
(inte världens bästa bild på den icke världens finaste julgranen) 
 
Vi har i förebyggande syfte förankrat granen i väggen ifall någon skulle få för sig att börja slita i den och några klappar har vi inte vågat lägga dit ännu då vår son knappast skulle kunna hålla sina nyfikna fingrar borta ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0