Längtan och julrenovering

Ännu en grå och mörk dag. Fem plusgrader ute och världen består av en lersörja. Hallen skulle behövas dammsugas minst tre gånger om dagen med tanke på hur mycket smuts och grus som kommer in med hund, barnvagn och en unge. BLÄÄ!!!
 
Förmiddagen spenderades ute med promenad och lite lek. Jag sitter på trappan och Albin pysslar med sitt. Bra deal! ;) Han är så himla duktig på att leka själv och sysselsätter sig alltid på ett eller annat vis, oavsett väder och vind. 
 
Slutligen lyckades jag lura med honom in när jag tyckte det började bli kallt. Att muta med lite mellis brukar fungera bra! ;) Efter det var det skönt att tupplura lite tyckte han och gör så än.
Jag har druckit mitt kaffe, virkat och tittat lite på Play. Nu tänkte jag dra igång en maskin med tvätt och fortsätta julpyntandet lite. Det är ju faktiskt inte många dagar kvar till jul nu! Känner mig hyfsat lugn gällande julstöket. Visserligen har vi julhandlingen, städning och annat kvar att fixa men jag känner mig cool ändå. Skönt också att vi kommer vara hemma över hela julen detta år och slippa åka och fara. Skönt att kunna "skylla" på att Peter jobbar tidigt juldagen och då istället välkomna folket hit om de vill. Och det ser ju faktiskt ut som att de flesta vill och kommer komma till oss dagarna kring jul. Kul och mys! :) 
Något som jag längtar väldigt mycket till är att få se Albins reaktion när han får sina julklappar av oss, speciellt en sak. Jag hoppas och tror han kommer bli riktigt glad och vara oskiljaktig från klappen i timtal framöver! Åååå kan det inte bli julafton nu?!?! ;) 
 
 
Nä nu ska jag röra på fläsket så jag hinner få något vettigt gjort innan det lille odjuret behagar vakna igen! 
 
 
Förresten så ska denna mamma iväg på ytterligare lite julrenovering ikväll! Det ni! Hon skämmer bort sig ordentligt ;) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0