Morgonsällis

Misstänker att Peter flyttade in Albin till mig imorse innan han for till jobbet för jag vaknade med en liten knoddas sovandess¨gott på min axel. Jag slöt ögonen igen somnade om även jag. Väcktes sedan halv nio av en vaken knoddas. Sovmorgon, man tackar! :)
 
såhär snygg frisyr får man om man sover riktigt gott!
 
 
Vi har inte varit ute än då farfar tog med jycken på en kisserunda när vi åt frukost. Han tyckte inte vi skulle behöva ge oss ut i gråkylan det första vi gjorde utan stanna inne istället. Det tackar vi för! Istället har vi bara lekt, eller Albin har lekt, han klarar det så bra på egenhand. 
 
 
Han har börjat klättra på saker igen. Idag var det bla. bilgaraget som fick sig en omgång och så var han på G att nyttja bokhyllorna här i vardagsrummet som stege... Jag har bara väntat på det! Inte nog med att jag är så less på dem, det bara står där och ser skräpiga ut med alla saker som hamnar på de övre hyllorna för att undvika klåfingrar. Prylarna har med tiden flyttats upp en hylla vart efter den klåfingriga herrn har växt men nu tycks det ju inte spela någon roll när han kommit på den briljanta ideèn att man kan försöka klättra upp också. Tack och lov har vi iallafall legat ett långt steg före och förankrat hyllorna i väggen för evigheter sedan.
Min önskan är att ha någon typ av skänk där istället med skåp som man man "gömma" undan prylarna i och låsa så man slipper se eländet. Jag vet precis vilken modell jag vill ha men tyvärr säljer ej Ikea dem längre. Leter begagnat men har ännu inte varit snabb nog då de tycks vara poppis fortfarande. 
 
 
Albin har nu gått och lagt sig. Jag frågade för en stund sedan om han ville lägga sig och lyssna på Mamma Mu men jag fick bara ett "ÄH" till svar. Fast bara en liten stund senare kommer det ett gnäll och med bestämda steg går han in på sitt rum och pekar på cdspelaren. När jag satt igång den går han med bestämda steg ut i köket och pekar på skåpet med sina flaskor. Så nu är han lagd tillsammans med Mamma Mu och en skvätt mjölk, nöjd och belåten :)
 
Jag ska äta min obligatoriska smörgås nu och sedan får jag se vad jag tar mig för. Känner mig lite hängig faktiskt. Vaknade upp med en vagel i vänster öga och lite huvudvärk. Nyss nös jag en ordentlig nysning som gjorde ont långt ner i magen, kanske börjar bli förkyld? 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0