Shopping, fika och paket

Albin och jag styrde in mot staden imorse efter frukost och hundrastning. Ett par julklappar rikare blev vi och lite annat smått och gott. 
Vi festade loss med en bullfika på Biltema och Albin klämde i sig en stor lussebulle alldeles själv. 
 
 
Tiden tickade iväg och klockan hann bli två innan vi styrde hemåt och det tyckte Albin var skönt. Tålamodet började tryta och tröttheten tog överhand på den lille. Han slocknade på bara några minuter i bilen och powernapade hela vägen hem. 
 
 
Efter middagen lät vi konstnären i Albin komma fram igen och denna gång gick det bättre än förra!
Albin målade nämligen sin livs första tavla till mostern när hon fyllde år i oktober. Engagemanget var sådär och trots att det var fingerfärg så utfördes målandet med pensel då den lille konstnären inte ville kladda ner fingrarna i onödan. Tålamodet höll bara i några få minuter så tavlan fylldes på med färg vid flera olika tillfällen. 
Fint blev det tillslut och mostern blev glad! :)
 
Den första tavlan
 
Givetvis vill ju även vi pryda en vägg här hemma med ett konstverk skapat av vår gulklimp så idag gjorde vi ett nytt försök och nu gick det bättre! Han kom ihåg att man ska måla med färgen istället för att äta den och han målade helt frivilligt en bra stund. Dock med pensel även denna gång :) Får jag bestämma är den inte riktigt färdig utan vi får fortsätta lite till en annan dag :)
 
 
Skapandet fick avrundas med ett bad för att skrubba bort färgen som kommit lite på villovägar.
 
 
 
Igår gömde sig ett litet tåglok i paketkalandern och det enda vi fick höra resten av dagen var "jaja" och en liten kille som pekade på kroken bak på loket. Ett tåg är ju inte ett tåg om det inte har vagnar efter sig.... Vilken tur att det då gömde sig en tågvagn i dagens paket så den lille killen fick lite sinnesro. Och ja, han hajjade direkt att vagnen hörde ihop med gårdagens lok. Vårt lille geni! <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0