Sol och bakning

Idag sken faktiskt solen när vi vaknade imorse! När hände det senaste liksom? :) 
Både jag och Albin var morgonslöa så vi åt inte frukost förän kllockan var närmare halvtio faktiskt. 
 
Efter att vi varit ute och gått och lekt gick vi in och åt lite fruktmellis. Albin fick lite blodpudding också och lyckan var total ;)
Jag satte igång med bakning, förbereder det jag kan inför efterrätten på julafton som vi ska stå för. Knytis är ju toppen! Albin förvandlades till en liten odåga när melliset var slut så jag slängde honom i säng och när jag hade elvispat klart slocknade han som en stock. 
Nu är jag färdig med bakningen och har även kört igång en maskin med tvätt. Uptäckte dock igår att maskinen har läckt ut vatten någonstans ifrån men Peter hann aldrig titta på det igår så vi får väl se hur det ser ut där nere efter denna maskin.... Det var ju trots allt väldigt länge sedan vi hade stopp i avlopp och översvämmning så något måste ju hända snart ;)
Igår stekte jag iallafall raggmunk och fläsk till middag så brandvarnaren vaknade till liv! Köksfläkten gör inte det den förväntas att göra och så fort man steker blir hela övervåningen rökfylld i princip. Men när suget efter raggmunk och fläsk är väldigt stort har nöden ingen lag och hela familjen åt med god aptit trots allt stinkande matos :) 
 
Igår kväll åkte jag även iväg till en kompis som fixade mina naglar och det blev så fint så! 
Det är bra med händiga vänner så man kan unna sig sådant här då och då till bättre pris. Annars hade jag nog aldrig unnat mig själv till att fixa både hår och naglar och knappt ens ett av dem.
 
 
 
Egntligen har jag hundra fler saker att sysselsätta mig med här hemma nu men orken har runnit ur mig. 
Vi väntar ju faktiskt helgbesök så gästrummet skulle behövas frächas till lite och bäddas rent bla. 
Ska sätta igång igen snart.... =)
 

Kommentarer
Postat av: Helen

Vad fin du har gjort dig både med håret och naglarna. Och du har testat så brandvarnaren fungerar också.

2013-12-20 @ 15:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0