Tisdagen kom och gick

Hej hopp! Nu var det kväller igen. Denna dag har bara susat förbi trots att vi inget speciellt har gjort.
 
I förmiddags kokade jag ihop en tryffel som nu står i kylen och väntar på att bli uppskuren imorgon. Spännande att se hur den blir.
Vi gick vår ordinare runda idag och det var skönt att röra på fläsket ordentligt igen. Dock får jag som vanligt världens håll på höger sida när vi kommit halvvägs och resten av dagen har fogarna ömmat rejält. Men annars var det toppen! ;) Promenaderna är det sista jag tänker sluta upp med hur ont jag än får!
 
När Albin äntligen gav vika för lite vila började jag julfrissera jycken. Hann nästan få färdigt bägge framtassarna innan han lessnade och lunkade iväg suckandes.
Slå in ett par klappar och fortsätta julpyntandet lite hann jag också innan min lille fartdåre vaknade igen. Då skyndade vi oss ut för att hämta posten och kissa hunden innan det var helt kolmörkt ute. 
 
Efter middagen var det dags för dagens kalenderpaket som vanligt och idag hann han knappt få bort allt papper innan han utbrast "lelle!". Paketet bestod nämligen av en vällingflaska till dockan. Först "smakade" Albin och sedan bjöd han dockan på en liten slurk :) 
Tidigare dagar har paketen innehållit lite olika verktyg, lastbil till Brio järnvägen, en blinkande studsboll (som han var lite rädd för de första dagarna) och en kattmask bla. Allt till belåtenhet.
 
Lite målning på vår tavla hanns med ikväll också och nu är den nog färdig! Faktiskt att han vågade sig på att måla lite med fingrarna denna gång och inte enbart med penseln. Det går framåt! ;) 
 
Fint va? 
 
Nu har den lille gått och lagt sig och våra förhoppningar om en lugn kväll som vi faktiskt fick igår då han somnade själv i vanlig tid, är nästan redan bortblåsta.... Pappan gick precis in till honom efter att han gormat efter både mamma och bappa utan några planer på att somna duktig själv. Men nu blev det iallafall tyst där inne så vi hoppas att lite handhållning gör susen :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Katti

Jag önskar redan en tavla till min födelsedag :-)(jag som trodde att jag inte önskar saker längre.... :-D

2013-12-17 @ 22:03:00
Postat av: Katti

Angående promenader: kanske bra om du tar fler korta sträckor istället för en lång. Det är ju inte kul att ha så ont. Ett annat förslag är att ha tighta byxor (eller flera lager) som ger lite mer stöd för bäckenet.

2013-12-17 @ 22:07:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0