Vår svärande korvgubben

Igår innehöll kalenderpaketet ett reflexband och det gick faktiskt hem hos den lille nu mer bestämda herrn. Man kunde ha det som armband, pannband, glasögon och det gick att bita på det. Klockrent! ;)
Idag var det en såg och den var nog snäppet bättre! Det sågades för glatta livet i både soffbord och på jycken. Tuggvänlig var den också.
 
Han har fått in snitsen med att helt på egenhand öppna paketen också. Tid tar det men det är ju bara bra :) 
 
 
Till middag serverades det en (enligt mig) helt perfekt stekt köttbit och det var jättegott! Albin däremot tar en tugga, pekar på sin tallrik och säger frågande: Koj?! 
Ungen undrar om det är korv!!! När vi säger att det inte är det utan att det är en köttbit blir han ordentligt tveksam.... Men när vi fort ändrar oss och säger att det är kokorv börjar han äta igen. Haha! Vår lille korvgubbe <3 
 
Pappan "råkar" dessutom säga fan och Albin som satt bredvid var otroligt snabb med att även han säga fan. Det ska börjas i tid tydligen.
Japp, nu gäller det att vi tänker på vad som ploppar ur våra munnar. Shit vad svårt! Fan är ju ett så himla bra och användbart ord ju! :) 
 
 
Nu börjar snart På spåret. Äntligen ett vettigt program att se på :) 
 
 
 
 
Vi väntar fortfarande på stormen. Snöat har det gjort ett par timmar nu och blåsten tycks vara här lite smått nu också.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: morfar,pappa

Hej!
Duktig kille,kör på.
Instämmer fan är ett huvsat ord,passar till det mesta.
I mjölby kommit över dec snö.

2013-12-06 @ 20:44:40
Postat av: Katti

Jag kanske kan börja prata ungerska med honom :-) Han är ju väldigt verbal, det är nog ingen match för honom. Och det är inte så svårt som många påstår.

Tänk om han har redan lärt sig en del svärord som han bara inte sagt ännu.... När han börjar på dagis kommer det ordförrådet i alla fall utöka med ljusets hastighet :-I

2013-12-06 @ 21:17:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0