Vecka 32

Igår var det dags för att gå in i en ny vecka igen.
 
 
 
 
 
Över hela julen han tvåan verkligen gjort sig påmind vill jag lova. Det känns som det är aktivitet där inne konstant och jag känner mig riktig mör i magen nu, nästan som att jag är blåslagen inifrån.
Varje gång vi öppnade paket spratt det till inne i magen och den vaknade till liv. Det bådar inte gott om den redan fattat tycke för spänningen med paket ;)
 
Det är fortfarande ett tryck uppåt och det är tungt att andas, speciellt när jag ligger och så kommer halsbrännan som ett brev på posten. 
 
Fogarna mår faktiskt riktigt bra och jag har nog inte direkt ont någonstans men istället har det ju nu börjat bli tyngre och det känns i kroppen att man bär på "lite" extra än vanligt. 
 
Jag har i flera dagar nu haft molvärk bak i ryggen och ilningar ner i ljumskarna så jag antar att det är förvärkarna som nu gjort entré. Jag har väntat på dem....
Sammandragningar klarar jag mig ifrån än. Kan ibland känna en liten svag tendens till sammandragning vid viss ansträngning men det är inget att klaga på ännu.
 
Dock känner jag mig väldigt stor och otymplig. Ser ingen charm eller rosa skimmer med att vara gravid längre.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Förstår att du kan känna dig stor och otymplig speciellt när du har en liten vilde att ta hand om. Men du är så fin med din mage!

2013-12-28 @ 19:33:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0