Den känns!!! Första tanden!!!

Tidigare ikväll fick vi känna att Albins högra framtand i underkäken har tittat fram lite lite lite- äntligen! Igår kändes det inget och imorgon kommer den säkert synas till och med. Det händer grejer fort! Ytterligare bevis för att liten blir större.


Ungen slog på stort och sov banne mig närmare två timmar när vi kom hem från simhallen. REKORD! Han har ju envisats med att enbart ägna sig åt knappa halvtimmes lurar ett tag nu så detta var välkommet både av mig och säkert för honom också. Han vaknade faktiskt till en gång men jag hade turen att jag precis då gick förbi rummet och kunde snabbt slinka in och klappa honom lite rumpan och vipps så sov han igen :)
Jag hann ta hand om vår badväska, dricka kaffe och äta några knäckisar, tvätta och vika tvätt, plocka ur och i diskmaskinen, plantera om några krukväxter, skapa lite ordning i mitt kruk/vasskåp och sätta mig ner med min bok och läsa en halv sida innan han vaknade. Inte illa alls :)

Middagen lyckades han äta upp nästan allt innan han flippade ur åter igen. Och nu blev han på riktigt ledsen. Både tårar och snor rann, innan har mer blivit förbannat och härjat. Har fått höra att det kan vara pga. tandsprickningen han beter sig såhär och jag hoppas att det stämmer, för då är det ju iallafall något övergående. Vore ju tråkigt om vår matglada kille skulle börja kinka med maten.

Nu sover han sedan klockan sju och även idag smörjde vi lite Alvedon på tandköttet, tror det känns bra för honom faktiskt. Natten till idag var lugn med enbart en nedläggning efter att han ställt sig upp. Sedan vaknade han efter att min klocka ringt första gången vid åtta imorse.
Tror nog han brås på sin mamma och är en morgontrött själ :)


Kommentarer
Postat av: Janina

Nämen! Heja Albin! Är det inte konstigt hur stolt man blir över en tand? Som om att det var något man själv lyckats hjälpa lillen åstadkomma ;) Johan jobbar med något så kul som försäkringsmäklare. Han sätter ihop försäkringar till företag, plockade att passa. Han kan allt om pensioner och såna där skojigheter.. Behöver jag säga att jag gäspar när han pratar om sin dag? ;)

2013-02-05 @ 22:49:14
Postat av: Mamma

Stackars lille kille! Inte lätt att få tänder

2013-02-06 @ 06:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0