Dop och onyttigheter

Här ligger jag vaken i sängen medan resten av familjen snarkar. Jag har typ växtvärk värk i ena benet och för mycket tankar som snurrar i skallen för att kunna somna. Det är inget roligt! :(


Dopet idag var bra och Albin (och vi) träffade kusin Ella för första gången. Men hjälp så trötta vi var allihopa när vi kom hem straxt efter sex. Albin höll god min hela tiden trots enbart en förmiddags lur. Det är så skönt att han är så lätt att ha med överallt trots massa folk, hög ljudvolym och mycket stilla sittande. Han kollar in allt och alla och finner sig i det mesta vår lille plutt. Men mot slutet blev det lite långdraget och han tog med sig farmor på en inspektionsrunda av stället :)
Väl hemma blev först och främst jycken överlycklig över att vi äntligen kom hem igen och för Albin var det i stort sett bums i säng. Han fick sin välling, slocknade som en klubbad säl och har sedan dess sovit.
För mamman och pappan var det bara soffhäng som gällde resten av kvällen och lite melodifestival gluttande med ett glas vin.
Och nu som sagt så sover allihop utom mamman. Som vanligt...

Mamman har för övrigt fortfarande en riktigt rejäl träningsvärk och har varken gått promenad eller tränat på något annat vis idag. Hon har istället tryckt i sig smörgåstårta, chokladtårta, kaffe, godis och vin. Det rimmar oerhört dåligt detta och imorgon är det skärpning som gäller igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0