Klängapa

Fredag eftermiddag är äntligen här och pappan har anslutit till oss!

Jag har inlett helgen med att göra det jag fruktar allra mest- att dammsuga. Men nu är det klart och det känns skönt. Mindre skönt känns det i kroppen... Kom i alla fall iväg på vår promenadrunda i förmiddags och kom jag bara igång med gåendet så mjukades lårmusklerna upp mer och mer. Men någon träningsvideo har jag inte gett mig på och ska heller inte göra idag. Benen har fullt upp att hålla mig upprätt som det är ändå :) Istället rotade jag fram min abslider och har kört lite mage med den. Alltid något.

Albin har haft en riktig klängapedag idag och har inte heller lyckats vila ordentligt, bortsett från cirka en halvtimme i förmiddags.
Han har bara velat klänga upp i knät på mig och när han väl är där är inte det bra och han ska ner igen. Så har vi hållit på hela dagen och där i mellan försökt vila, vilket inte gått speciellt bra.
Sådana här dagar är så dryga och känns oändliga. Därför var det skönt att Peter var hemma redan vid två och kunde ta över. De har stängt in sig i sovrummet och försöker komma till ro. En timme har gått ungefär och än har de inte lyckats... Håller tummarna att det snart blir tyst där inne :)


Det var fler som var nyfikna på min magtränarmackapär


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0