Kväll igen

Dagen har bara svischat förbi och det är läggdags snart.

Efter sovmorgonen, frukost och promenaden i förmiddags åkte vi till öppna och lekte.
Albin pussade en tjej för första gången (förutom mamma såklart:) Flera gånger böjde han sig fram och "pussade" Molly på kinden, pannan, näsan och munnen och hon satt bara och tog emot. Sötnötar! När Albin sedan vände ryggen till henne började hon dra i hans byxor. Haha! Stopp och belägg! Ni kan gott och väl vänta några år med sådant :)
Det fanns nybakade semlor till fikat där så jag åt faktiskt en. Jag är ju inte så vidare förtjust i semlor men en på självaste fettisdagen kan jag klämma i mig.
När vi kom hem vid halv fyra var han inte så jätte svår att få att somna efter att ha hållt igång sedan tolv men tyvärr sov han bara en kvart kanske innan han vaknade igen. Tack och lov var jag snabb in i rummet och lyckades få honom att somna om igen och då sov han nog i en halvtimme iallafall ;)

Efter alla middags bestyr satte jag faktiskt igång min träningsvideo ikväll igen och svettades ett pass. Bra gjort av mig tycker jag! Två dagar av denna vecka har passerat och jag har dessa bägge dagar gått vår dagliga runda samt gympat. Go girl.

Nu är det sängen som kallar. God natt!

(inga bilder från idag jag vet... Men får kompensera det imorgon!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0