Labila Albin

Jag skulle kunna gå och lägga mig för natten redan nu känner jag, klockan sju! Albin bjöd på en lite bökig natt och det känns idag. Jag flyttade faktiskt över honom till min säng inatt när han vaknade och det var mysigt! Han har ju inte sovit i vår säng på massa veckor nu vilket givetvis är jätte skönt och bra, men samtidigt är det ju mysigt att ha honom nära i sängen och jag har saknat det! Så halva natten delade vi säng. Dock började han böka runt redan vid fem tiden tror jag och höll på från och till ända till halv åtta då han tyckte det var färdig sovet. Det tyckte inte jag men det fick jag inget gehör för och mormorn var ute med jycken och det kändes som en evighet innan de kom in igen och jag hade fullt sjå med att hålla den vilda ungen i sängen och inte urtrillad, så det lättaste var helt enkelt att gå upp.

Vid tio tiden gick vi till Anna och min plan var att Albin iallafall kunde sova några minuter innan vi kom fram,
men det tyckte inte han... Så istället för att gå direkt hem till dem gjorde jag en avstickare och tog tre kilometers rundan på kanalbanken och då somnade han när jag slet som en tok för att få vagnen att rulla framåt på den oplogade och väldigt ojämna gångvägen (givetvis var ju bara andra sidan plogad ordentligt). Väl framme vaknade han så fort vagnen stannade. Som vanligt.
Hos dom fikade vi och lekte massor samt pratade strunt såklart. Man har mycket att prata om när man inte setts sedan i somras!
Albin var ju en jätte i jämförelse med William. Det skiljer två månader mellan dem men då är också William nästa två månader (tror jag) förtidigt född så det är väl inte så konstigt att Albin såg enorm ut bredvid :)
Tiden rusade iväg och vid halv fyra gick vi hemåt igen.
Faktiskt att Albin somnade i mitt knä när vi satt i soffan hos dem. Känns som en evighet sedan han gjorde det så det var riktigt myspys att ha honom snusandes i famnen i säkert en hel timme!

Nu har den lille vilden somnat. Hans humör har varit väldigt labilt nu här på kvällen. Skratt och gråt har blandats om vart annat så det var skönt att nattningen gick riktigt smidigt ändå. Tror nog att det är andra tanden som är på G nu. Känner igen det här humöret från när första tanden tittade fram...

Nu ska jag gå ner och titta på Farmen!


(vår tur längs Göta Kanal i förmiddags. Samma runda som man var tvingad att springa minst en gång per termin när man gick i skolan. Usch vad hemskt det var :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0