Ljus morgon och tråkig natt

Det är så ljust ute nu på morgnarna att man inte vet om klockan enbart är sju eller så mycket som tio när man vaknar och innan man lyckats lirka fram en klocka.

Idag var den bara sju när Albin tyckte det var färdig sovet. Men än har jag fått ligga kvar under varma täcket. Albin sysselsätter sig lite på egenhand i sin säng. Men jag tycker mig nog känna en inte allt för angenäm doft från någons blöja....

Dom sista nätterna har Albin börjat trilskas igen och det har slutat med att han fått komma över till vår säng och då somnat om gott igen.
Han vaknar, gnäller, sätter sig upp och ökar gnällandet. Har jag tur kan det räcka med att jag sträcker in min hand och vi håller handen tills han somnat om. Men det brukar bara fungera en stund, för ganska snart börjar proceduren om och mitt nattliga tålamod tar ganska fort slut tyvärr vilket leder till att han får komma över till oss.

Inatt känns det som han bökade mer än vanligt och jag inbillar mig att jag varit vaken mer än jag fått sova. Peter vaknade också vet jag och tillslut fick han nog och gick upp och lyfte över ungen till vår säng.

Hoppas att det bara är en tillfällig period med detta och att vi slipper få tillbaka den omöjliga ungen på nätterna!

Nu är det dags att sparka igång denna dag! (med en illaluktande blöja)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0