Ouppfostrad jycke och besök

Vi har haft besök hela dagen. Jessica har varit här och sällskapat med oss! Jag fixade lite matsäck- macka med stekt ägg som vi tog med oss åt nere vid badplatsen. Tyvärr hann ju himlen mulna igen och börja blåsa, men vi trotsade det och picknickade lite ändå.

Jycken blev överlycklig över att få besök av Jessica. Han har ju sedan flera år tillbaka varit obotligt kär i henne och när de träffas blir han så till sig så han inte kan kontrollera sig alls. Så från det att hon kom till oss vid elva tiden och till dess att hon åkte hem igen, vid åtta har han skällt, skällt, skällt och skällt på stackars Jessica. Han har vaktat henne som en hök och så fort hon rest sig har han varit steget före. Han har provat att betäcka hennes ben ett otal gånger och krafsat på dörren när hon varit på toa. Han har varit SKIT jobbig rent ut sagt och helt omöjlig att kommunicera med.
Så här är det varje gång de träffas och på ett vis är det ju ganska skönt att vi inte ses så jätte ofta då ;)

Är det någon som kan tänkas veta varför han beter sig på detta vis och hur man skulle kunna få bukt på det tar jag tacksamt emot tips!
Det är enbart henne han blir såhär av, tack och lov!
Det är ett under att han överlevt dagen utan att ha fått en hjärtinfarkt.

Albin har inte varit på topp idag rent humörmässigt. Dels beror det säkert på den oroliga natten samt att jag tror han är inne i en ny mammaperiod.
Han har varit gnällig och inte vetat vad han velat.
Nu klockan tio vaknade han redan och jag lyckades inte få honom till att lugna ner sig och lägga sig ner igen i sin säng igen, så nu ligger han här hos oss och skulle bra gärna vela krypa in under skinnet på mig om han kunde.
Blir spännande att se hur denna natt blir när den startat såhär!

Nu ska ungen sövas om och sedan jag. Natti natt


Tack Jessica för trevligt sällskap och den fantastiska nyheten idag! Och förlåt åter igen för den ouppfostrade hunden och den gnälliga ungen ;)


Kommentarer
Postat av: Jessica

Tack själv, jag hade jättetrevligt. :) Nu har jag köpt lite påskpyssel också. :)

2013-03-01 @ 18:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0