Albin 8 månader

Tredje Januari idag och det innebär att vår lille knoddas redan blir hela ÅTTA månader!!!

Nu händer det mycket och han har någonting på gång all sin vakna tid, vilket innebär att hans mamma och pappa inte kan släppa honom med blicken ens en sekund.

Hans ordförråd har nu utökats med "bababa" och "vavava" bland annat. Smacka med munnen är roligt också.
Han reser sig upp utan några problem alls och så fort tillfälle ges. Tvbänken är i lagom höjd att hålla sig i samt att den är lång och bra att gå längs med. Likaså soffan och där vänder han sig om från att hålla sig i bordet och sedan ta tag i soffan istället. Ibland glömmer han dock bort sig och släpper händerna vilket resulterar i att han ramlar. Många smällar har han hunnit få och likaså sitt första blåmärke- under ena ögat. Han är en tuff grabb, oftast säger han inte ett ljud när han slår i när han trillar omkull utan ger sig på det igen bara.
Balansen har blivit riktigt bra och stadig och man kan hålla honom enbart i ena handen när han går eller står.
Matglad är han fortfarande och äter allt som bjuds! Majskrokar är gott att sitta och gnaga på. Han har även börjat dricka välling vid läggdags i förhoppning om att nattammandet skall upphöra. Än märker vi ingen direkt skillnad men super duper gott är vällingen iallafall!
PETflaskor och mjölkpaket är något som den lille herrn har blivit helt galen i. När mjölken kommer fram på köksbordet skriker han rätt ut av lycka.
Kvällarna och nätterna har varit riktigt jobbiga ett tag nu med svårigheter med att somna och på nätterna vakna med panikskrik. Förhoppningsvis är nätterna på bättringsvägen men dessvärre har kvällarnas nattning blivit värre istället.
Tänderna lyser fortfarande med sin frånvaro men ligger säkerligen och trilskas under tandköttet.
Att sitta på bobbycaren och bli puttad av pappa är skoj! Han sitter helt stilla och håller glatt i ratten. Annars så föredrar han fortfarande de hårda leksakerna och ägnar inte de mjuka så värst mycket uppmärksamhet. Att leka "titt ut" är något som roar den lille herrn nu sedan en tid tillbaka. Vad han/vi gömmer sig bakom har inte så stor betydelse, en flaska, handduk eller handen fungerar lika bra vilket som. Han skrattar så det står härliga till!
Skötbordet har vi inte använt på mer än en månad nu. Att ligga ner och byta blöja är ju bara att tokglömma! Numer står han och håller sig i badkaret medan det byts och det fungerar bra (så länge han står stilla).


Kommentarer
Postat av: Mamma

Är så stolt och glad för vårt fina duktiga barnbarn.

2013-01-03 @ 22:09:35
Postat av: Janina

Vilken skillnad det är på våra killar fast det är sån liten skillnad i ålder! Axel ligger platt som en pannkaka och sprattlar ännu, fast han har väl haft fullt upp med annat kanske.. Duktig kille Albin!

2013-01-03 @ 22:23:44
URL: http://schanina.blogg.se
Postat av: Katti

Grattis Albin, allas söta solstråle! Tack till Föräldrarna för att vi fick uppleva detta :-D

2013-01-04 @ 08:38:03
Postat av: Syrran/Moster

Söta fina älskade Albin du växer så fort, vi hinner knappt med =) Men duktig det är du.

2013-01-04 @ 16:10:59
URL: http://baraordifoljd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0