Äntligen en fungerande rutin

Prinsen ligger och sover, jag dricker kaffe och äter knäcke.
Dom senaste dagarna har hans förmiddagslur varit lätt som en plätt att få honom till att acceptera och igår sov han över en timme och jag var tvungen att väcka honom för vi skulle åka iväg. Anledningen till att det blivit lättare är nog för att han har börjat vakna tidigare. Förut sov han oftast till nio på morgonen medan han nu oftast vaknar runt åtta (bortsett från idag då han gjorde morgon innan klockan ens slagit sju). Den andra anledningen är nog för att jag inte låter honom slumra när vi är ute på förmiddagen. Somnar han när vi är ute och går så vaknar han igen så fort vi är hemma igen och han har då oftast bara hunnit slumra max 20 min.
Den senaste tiden har jag istället hållt honom vaken i vagnen eller satt honom i pulkan när vi gått ut och sedan somnar han när vi kommer in igen. Mycket bättre för både honom och mig :)


Idag fick han åka pulka igen nu när vi var ut och han sitter som ett tänt ljus hela rundan. Dock blir det ingen rejäl promenad för mig när jag har honom i pulkan. Men men.
Snöandet tycks aldrig ta slut. Det dinglar ner flingor även idag så vi såg ut som snögubbar när vi kom in. Tack och lov inte kallare än -3 och ingen blåst. Skönt!

Igår eftermiddag var jag och Albin och hälsade på syssling Philip och hans mamma. Albin tyckte det var spännande med nya leksaker och Philip höll ett öga på honom hela tiden. Haha.

Nu är det dags att göra något vettigt!
Tjing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0