Apa i bur

Tillbaka hemma och i vardagen.
Vi starta dagen som vanligt med frukost och sedan ut på promenad. Vi har +1 grader idag så det var riktigt behagligt och man behövde inte bylta på sig flera lager med kläder.

Nu är vi inne igen och Albin pular med sina saker i sitt rum. Han är så duktig med att sysselsätta sig själv nu igen. Han kryper runt och pillar lite på böckerna för att sedan utforska en av hans bilar och därefter pussa sig själv i sin lilla spegel. Och så börjar han om sen igen och hittar kanske något nytt att undersöka.
Jag kan i lugn och ro dricka mitt kaffe här på golvet läsa bloggar och lyssna på hans diskussioner med sig själv och hans prylar.
Lite då och då kryper han fram till mig och vill ha en liten kram eller lite närhet för att sedan snabbt ge sig iväg till sina saker igen. Gullunge!

Vi har även satt dit en grind in till hans rum och det är jätte bra! Jag kan tex. stänga in vilden där när jag måste gå och göra nummer två (innan vi hade grinden fick jag flera gånger göra det med honom i knät och hur trevligt är det?! Annars röjde han runt och fick bla. tvättkorgen över sig och locket till den på näsan och började blöda liiiite) eller springa ner i källaren och sätta igång en tvättmaskin utan att behöva ta med honom och han ålar runt där nere där det inte alltid är så väl städat. Hur vi än försöker säkra hemmet så hittar han hela tiden något att pilla på som inte är så bra eller han kan skada sig på, så att kunna stänga in honom i hans rum där han kan röja runt hur mycket han vill är jätte bra! (fast vi har varit tvugna att plocka bort hans små stolar och bobby caren för dom klättrade han bara på och trillade ner) Och han bryr sig inte ett dugg om att han blir instängd. Klockrent drag av oss alltså :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0