Bra kväll!

Huliganen har sovit nonstop sedan halv åtta! (bara för att jag säger så vaknar han säkert nu) Tre timmars lugn och tystnad har vi haft! Vad har vi gjort då? Jo suttit i varsit hörn av soffan. Jag har virkat och Peter har suttit med datorn i knät. Mysigt och romantiskt värre! ;)

Vi "möblerade" om lite i våra dagliga rutiner idag i förhoppning om att det kanske skulle underlätta kvällarna. Bland annat så väckte Peter Albin redan vid åtta imorse och gick upp, istället för att låta honom sova till nio då han alltid vaknar av sig själv annars. Istället för att låta honom äta sin middag vid femtiden fick han idag äta redan vid tre och sedan mumsa i sig lite gröt vid sex. En kort tupplur och en längre på cirka en timme lyckades vi få till idag och det var väldigt bra! Jag har märkt sedan lång tid tillbaka att dålig vila på dagen bidrar oftast till även en natt med dålig sömn.

Om nu dessa prestationer har bidragit till denna lugna kväll är ju omöjligt att veta men vi försöker köra samma visa imorgon och hoppas på lika bra resultat! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0