Dagens motionerande är avklarat!

Albin och jag har precis slagit oss ner vid köksbordet för en liten fika. Jag fikar på kaffe och pepparkaka och Albin på päron.

Vi har innan nu gått ner till landsvägen och vänt (ca. 3 km). När vi kom tillbaka hjälpte vi pappan lite ute på vedbacken, han klyver, jag travar, Nico skäller och Albin tittar på. Bra fördelning! Men nu lämnade vi pappan där ute och gick in istället.

Albin mår ännu lite bättre idag, men natten var lika hemsk som den förra. Svårt att sova och missnöjdhet har fyllt ännu en natt. Tror iallafall att han varit feberfri från igår natt! Har ej tagit tempen sedan dess då ungen inte vill ligga still men han har inte känts febervarm. Är nog mest bara snoret i näsan som jävlas nu. Och vi tror att kanske det kan vara tänder på G!? (hur många gånger har jag inte trott det.) Tandköttet ser lite vitt ut samtidigt som det ser bulligt och lite svullet ut. Ska försöka känna efter sedan. Hoppas hoppas att de förbenade tänderna kan titta fram snart och inte bara ligga och retas.


Kommentarer
Postat av: Helen

Vad duktiga ni är. Här har julen börjat att plockas ned. Det är inte lika roligt som att plocka upp. Nu ska jag gå min promenad. Får se om jag orkar varvet eller ej. Kramar moster Helen

2013-01-09 @ 15:03:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0