Feber, promenad och banan

Ingen i den här familjen har fått någon vidare skönhetssömn inatt. Den lille sjuklingen har knorrat och haft sig, snorat och varit skit förbannad stundvis.
Efter en Alvedon igår kväll lyckades han tillslut somna och sov en längre stund. Jag släckte lampan vid halv två, då hade han slutat åla runt i sängen.
Vid fyra är han inte långt ifrån brännhet och faighten att lyckas peta in en ny supp satte igång igen. Gick sisådär, men jag tror halva lyckades hitta rätt och stanna där den skulle vara.
Den lille nakenfiskaminen somnade sedan om igen efter en omgång med nässugen och ålande och klängande på både mamman och pappan.
Vid sju var det dags igen men tack och lov var han inte lika varm. Välling erbjöds men det var mest flaskan som var lockande för innehållet förblev kvar. Faktiskt att han somnade om igen, tvärs över mitt bröst och vid halv elva vaknade vi igen. Då kändes det som att min rygg gått av på mitten efter att ha legat platt på rygg med en Albin på mig i ett par timmar.

Nu har vi nyligen kommit in från en fyra kilometers promenad hela familjen och Albin och jag har haft lite fruktstund med banan och päron.
Albin sov cirka en halvtimme i vagnen när vi gick och han är hyfsat pigg om än lite gnällig. Frisk luft gör susen!

Senare i eftermiddag väntar vi besök av farmor.


Haha bilden är skitdålig! Men av misstag råkade jag ladda upp den här och jag tror inte det går att ta bort den via bloggappen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0