Ingen rolig natt

Jodå, nog är det krupp alltid.
Han vaknade vid elva igår av sitt hostande och jag tror han blev lite rädd över hur han lät. Sedan var det svårt att somna om för oss alla. Vi hade fönstret öppet en stund och hade det riktigt svalt i sovrummet hela natten.
Han har sovit halvliggandes på min mage/höft stundvis eller på min arm. Mysigt såklart men inte sådär jätte bra för min egen sömn.
Peter vet jag inte hur mycket sömn han hann samla på sig innan klockan ringde vid fem imorse? Stackarn!

Hittills idag har han inte hostat något nämnvärt men han låter fortfarande hes.
Vi har just kommit in från vår promenad nu och den kalla friska luften ute gör nog susen tror jag.

Nu hade jag tänkt att han skulle vila lite. Jag höll honom nämligen vaken hela tiden vi var ute för att förhoppningsvis få honom att sova bättre och längre inne. Somnar han i vagnen så gör han det när vi har typ mindre än halva vägen kvar hem och sedan vaknar han så fort vi kommer innanför tröskeln och efter det går det inte att få honom till att somna om igen.
Vi får se hur det går :)


Ser inte ut att vara så jätte sovnödig precis...


Kommentarer
Postat av: Janina

Usch med hosta! Det är det värsta tycker jag när man är dålig :/ byxorna har jag köpt på en köp/sälj-sida på fb, han har lika med en groda på också :) har sett att de säljer dem på tradera och kostar inte många slantar :) jag betalade 49kr/st för mina inkl. Frakt.

2013-01-14 @ 12:07:44
Postat av: Syrran/Moster

Åh stackars älskade unge, har du fått ärva moster dumma kruppgener..... Ha svalt, gå ut och gå med honom i kylan. Går det verkligen inte över ring vc så ni kan få hostmedicin/inhalation. Han är ju för liten för att äta glass mitt i natten kanske haha.

2013-01-14 @ 12:51:34
URL: http://Baraordifoljd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0