Inte mycket gjort

Albin och jag var ute och rörde på fläsket i förmiddags igen. Jag höll på att drutta på rumpan många gånger men klarade mig.
Jag måste ta tag i "motionerandet" igen! Av någon anledning har dom ordentliga dagliga promenaderna uteblivit mer och mer nu under hösten och vintern. Men mitt nyårslöfte är att komma igång med dem igen. Minst en rejäl promenad eller motsvarande om dagen.
I våras och ända till tidigare i höstas hade jag den plin på mig själv med promenaderna eller till och med springandet, men tyvärr klarade ju inte mina knän av att springa så det blev inte så långvarigt. Men att strunta i promenaderna har jag inga undanflykter för!
Det är faktiskt inte många kilon kvar till det att jag väger lika mycket som jag gjorde vid inskrivningen i början av graviditeten i september 2011. Att komma ner helt till den vikten har jag inte räknat med att lyckas med på bra länge, men jag vill iallafall bli av med mer av den pösiga bebismagen, få mer midja igen samt minska omkretsen på låren.
Ambitionerna är det inget fel på ;)

Resten av dagen idag har det inte hunnits med så mycket mer än att leka, söva en omöjlig bebis (närmare två timmar tog det att få honom till att sova middag) och åka till Ica. Till middag festade vi till det med korv med bröd! Festligt värre ;)

Nu är det dags för På spåret och faktiskt att knoddas SOVER sedan en hel halvtimme tillbaka!!! Vi får se hur länge till det varar...


Hela familjen lekte idag :)


Kommentarer
Postat av: Janina

Å! Älskar den där tapeten! Va fint Albin får :)

2013-01-04 @ 20:18:04
Postat av: Mamma

Lilla Nico, han får då vara med om mycket.Fina vovve!

2013-01-04 @ 20:37:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0