Nattuggla

Jag har kommit in i en period igen när jag vill och gärna sitter uppe på kvällarna. Det är inte bra! Jag är ju trött så det räcker ändå på mornarna när Albin vaknar. Men det är så skönt att sitta i soffan i lugn och ro och kanske virka lite eller så :)
Nu har jag iallafall lyckats slita mig och lagt mig i sängen istället.

Idag doppade Albin huvudet helt under vattnet för första gången på babysimmet. Han var jätte duktig och verkade inte tycka det var speciellt otäckt. Men vi har ju övat inför det i flera veckor nu.
Det var skönt att besöka simhallen igen, varmt och skönt i vattnet.
Albin tyckte det var roligt att träffa massa kompisar igen, det har ju inte blivit så mycket sådant den sista tiden tyvärr.
Vi är så några från vår förra grupp som fortsätter nu i steg två så vi slogs ihop med en annan grupp. Så nu har Albin nya kompisar att lära känna. Och han är ju inte blyg direkt! Med en gång kröp han med bestämda steg fram till en annan grabb i omklädningsrummet och drog ur hans napp. Haha. Han tog den inte, utan drog bara ur den och släppte den bredvid. Tokunge <3

Han lyckades sova närmare två timmar i eftermiddags och vaknade sedan på helt fel sida. Ujuj vilket humör!!! Maten skulle serverad BUMS och han gav sig inte förän han ätit upp all ris och kyckling, efterrätt och majskron, då började han lugna ner sig lite och sedan satt han lugnt och fint med när vi åt vår mat. Han fick testa på att äta spagetti också och det var väl sisådär... Verkar vara lite läbbigt när maten är lite fastare och i bitar. Barnmaten med lite större bitar funkar bra så det är ju tur det iallafall.

På vägen hem från simhallen åkte vi och hämtade ut mitt paket med nya köksgardinerna och jag måste säga att dom var hundra gånger finare i verkligheten än vad jag vågade hoppas och till det priset som var typ gratis. Ibland har man tur! Fast tyvärr saknades det ett par kuddfodral jag beställt, men efter ett samtal till dem så skickar hon mig dom på stört.
Kommer bli himlans fint när det nya är uppe! Äntligen åker julgardinerna ner och nya fräscha, fina och ljusa vårgardiner åker upp. Om jag bara lyckas få tid till att ordna det.

Nu ska jag sova!
Imorse väckte Albin mig redan innan åtta. Vanligtvis brukar han vakna runt niotiden. Men tack och lov hostade han inte en endaste gång inatt!!! Så vi önskar och hoppas att den troligtvisa kruppen enbart var på engångs besök.

En annan sak, lite otäck sådan är att jag imorse vaknade med Albin bredvid mig i sängen. Jag har inget som helst minne av att han pipit och att jag plockat upp honom och lagt över honom till oss. Jag var säker på att det var Peter som gjort det, men icke. Jag har alltså gjort det i sömnen. Usch! Jag tycker inte om att jag är sådan...


(en Albin som röjer runt i omklädningsrummet medan mamman försöker klä sig)


Kommentarer
Postat av: Syrran/Moster

Då är vi två som inte kan sova. Du måste bli mer en morgonmänniska haha. Albin lille token, fin tröja han har. Var hittade du gardinerna?

2013-01-16 @ 01:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0