Nya bollar och nya kläder

Idag har Albin och jag varit in till Norrtälje och ätit lunch med Therese. Det blev kebab och vi åt tills det sprutade ur öronen nästan. Kul att ses och snacka lite skit.

Efter vi ätit åkte vi vidare mot Ica för lite handling. Först passade vi på att hälsa på Peter mitt i allt byggkaos.
Vi slank också in en liten sväng i klädaffärerna och leksaksaffären och Albin shoppade, strumpor, tre par shorts och en t-shirt till sommaren. Allt för ynka 150 kr! Rea är bra :) I leksaksaffären hittade vi en taggig boll som han blev helt salig av att se men samtidigt var den lite läbbig med alla taggarna. Även en badboll fick följa med oss hem och den är jätte rolig att få kastad i huvudet. Haha.

Vid fyra var vi hemma och det var dags att sätta igång med middagen. En stund efter oss kom också pappan hem och vi alla var äntligen samlade igen. En halv dag kvar, sedan är det helg!!!



En lycklig pojke med nya taggbollen. Nya julklapps mössan åkte på idag. Det var ju hela två grader ute så lite vårkänslor ;)


Kommentarer
Postat av: Syrran/Moster

Fin fin pojke med fin fin mössa. Akta dig så inte Nico tar den där bollen :)

2013-01-31 @ 22:26:22
URL: http://Baraordifoljd.blogg.se
Postat av: Bella

Hej min fråga är var hittade du den bollen? Ser ut som en boll jag försöker hitta.

Svar: tyvärr vet jag inte vad det är för boll du menar då jag ej hittar inlägget du syftar på (jag hittar ingen funktion som visar inlägget du kommenterat på :()
jessica axelsson

2013-12-21 @ 12:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0