Segern är min

Äntligen! Efter en timmes brottandes och kämpande sover nu min lille fisk. Han har varit vaken sedan åtta imorse, bortsett från en fem minuters lur i bilen på hem vägen så att sova var högst välbehövligt! Men som sagt, det tog sin lilla tid att få honom med på mina noter.

Jag själv parkerar mig nu i soffan med kaffe, bulle och kaka som lite belöning. Jag är också trött. Att bada suger musten ut en verkligen. Men skönt är det!


Kommentarer
Postat av: Anna Bergström

Men fy tusan vad det där såg gott ut *ge miiiiig* Jag som skulle sluta med ALLA sötsaker under veckorna efter förlossningen....jag har ett sötsug som liknar ingenting. Herregud, jag skulle kunna äta en hel godisfabrik till frukost *haha*

Vad mysigt och bada! Det längtar jag till. Ska bli mys när vi kan åka iväg och ta ett dopp med Melly och Timmie :-) Melody fullkomligt älskar att bada. Det är nog det roligaste hon vet. Jag köpte ett sånt där kort som gäller tio gånger (inträde) på simhallen. Tror att vi har avverkat 5 gånger, så vi har några kvar än :-)

Svar: Ja du, Timmir ÄR väldigt lik sin pappa må jag säga :) Och sin syster!

Det är fruktansvärt att ha verkar när man försöker gå på toaletten *haha* Men det var tur du hade en barnmorska att klämma sönder. Jag höll Tommy så hårt i handen när jag krystade att han har haft ont ända sedan förlossningen *oooops* Kanske har klämt sönder nåt?! Det vore ju förargligt. fast å andra sidan - lite ont ska väl han också ha *hehe* ;)

2013-01-15 @ 16:19:18
URL: http://livetmedskorpan.blogg.se
Postat av: Mamma

Den fikan är du värd! Ser gott ut.

2013-01-15 @ 16:19:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0