Bad och rensning

Dagarna går fort och det känns som om det är kväll så ofta. Nu ligger jag här igen i sängen med tunga ögonlock.

Eftermiddagen har rullat på trots att Albin ej kom till ro för någon vila då heller. Jag hoppas innerligt att hans tid för tupplurer inte är över ännu! Det är nog bara tillfälligt det här hoppas jag :)

Hela familjen tog sig ett dopp i poolen innan middagen och det svalkade gott! Albin är ju som sagt sjövild när det kommer till att bada och det avfyras många glädjetjut vid varje badning.
Igår introducerade vi honom för vattenspridaren också och den var riktigt spännande men samtidigt lite opålitlig :) Han fascinerades helst på avstånd från den. Haha.

Efter middagen (Albin åt potatismos med händerna och det är tur vi oftast äter ute nu;) var det bums i säng för Albin, humöret hängde inte riktigt med längre men faktiskt att han somnade helt själv! Det har ju varit en tid nu när han bara måste hålla i handen för att kunna somna, men nu hoppas vi det behovet är över för denna gång och att vi kan återgå till de smidiga och lätta nattningarna igen.


Jag har röjt runt lite nere i källarn bland alla våra "magasinerade" prylar och plockat ihop lite av varje till på söndag då jag och Therese äntligen ska komma iväg på bakluckeloppis.
Jag har sållat bland Albins urvuxna kläder och hoppas kunna kränga iväg lite av dem. Man behöver ju faktiskt inte spara allt :)

Nä, nu är det natti! Klockan ringer faktiskt tidigt imorgon då vi ska iväg på äventyr.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag saknar den lilla Albinhanden, nu är det mormor som vill hålla handen. Ha så kul på äventyr!

2013-07-27 @ 10:24:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0