Bröllop 6.e Juli 2013

Det var ett mycket fint och väl ordnat bröllop vi bjöds till igår. Vädret och humöret var på topp hela dagen.

Vigseln ägde rum innanför dörrarna på ett slott, så det blev väldigt intimt och familjärt. Snabbt gick det också! :)

Middagen serverades i något liknande en gästgivargård eller dyl. Champagneskål, bordsplacering, små personliga beskrivningar av alla cirka 80 gästerna i programmet, massa tal och spex, brud och brudgums pussningar, god trerätters middag, påfyllning av drickat hela kvällen, vickning med ost och kex, drinkbar och en bröllopsvals som helt plötsligt förvandlades till en bröllopsgangnamstyle, till alla gästers förvåning! :)
Ja, kort och gott ett bra bröllop från början till slut, fyllt med många engagerade familjemedlemmar och vänner.
Brudparet själva var strålande fina och mycket nöjda med dagen!

Vi tjejer som känt bruden från när vi var små hade lyckats knåpa ihop en liten sång till paret, om paret som vi framförde och faktiskt att vi lyckades med att få till det ganska så bra trots bara två snabba genrep någon timme innan :)

Dans och förfriskningar bjöds det på ända fram till ettiden då det hela började rundas av lite sakterliga, för vid elva dagen efter var ju alla gästerna inbjudna till brunch hos brudgummens föräldrars stuga.
Massa gott att äta bjöds det på även där och då var även alla barn välkomna.
Alla paket öppnades då också och det var bra att de "slapp" göra det igår vid middagen med tanke på hur långtid det tog med alla tal och så.


Inatt var vi hemma vid tvåtiden och Peter var ju inte överdrivet pigg precis. Inte heller imorse och halva dagen framåt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0