Heta söndag

Ojojoj, värmen tar musten ur en minst sagt! Idag har det varit varmt, väldigt varmt. När jag åkte hem från loppisen vid halv tre visade bilen 30 grader ute! Inte undra på att man kände sig som ett stekt ägg :)

Loppisen gick ok. Inte fullt så bra som det har gjort för oss tidigare men jag kom hem med några hundra i vinst iallafall.
En tom låda åkte jag hem med så det var bra! Faktiskt att jag sålde en hel del av mina kläder också men bebiskläderna var lite svårare. Det är småkrafs och "skitprylarna" som har störst åtgång.
Det var kul att komma iväg och skönt att göra något på egenhand :) Men som sagt, det var egentligen för varmt för detta idag. Sitta i stekande sol i typ fyra timmar och ingen skugga var lite kämpigt. Tur att jag hade med mig en stor flaska vatten och solkräm!

Givetvis kom jag hem med lite nytt också ;) självklart saker till Albin.
Av den ena bordsgrannen köpte jag en crazy Daizy vattenspridare i oöppnad förpackning för tjugo kronor. Tänkte att den kunde roa Albin lite men han var tveksam till den när vi testade den förut.
Och så bytte jag till mig en trehjuling och en plast dinosaurie. Bra va?! :) Trehjulingen blev ju en solklar favorit så nu har han ännu ett åkdon som han tycker vi ska gå bak med pinnen och putta på! Haha. Växer han på sig lite till så trampar han snart själv :)

När jag kom hem satt ett bad i poolen gött vill jag lova och efter det cyklade vi bort till Drömkåken och åt middag.

Nu är vi hemma igen. Albin sover, Peter är ute och vattnar och jag har betalat räkningar.
Blir inte mycket mer än så gjort idag för man är lite lagom seg i kolan efter all sol.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0