Jag var otrogen idag

och gick till en annan frisör än till min Emelie. Resultatet blev en inte så jättenöjd Jessica. Det är väl smällar man får ta antar jag när man är dum nog och vänstrar :)

Mitt långa hår som jag äntligen fått tillbaka och som märkligt nog lyckats repa sig bra efter graviditet och amning klipptes idag av. Minst en decimeter var det som rök!
Det är skönt. Jag har det ändå bara uppsatt nu när det var så långt för det är bara i vägen. Frisera det är helt meningslöst då det är för tungt.

Ganska kul ändå att gå till olika frisörer och höra vad dom tycker om ens hår! :)
Dock fick jag bara återigen bekräftat att jag har ett hopplöst "glashår". Helt omöjligt att styla (om man inte häver i några kilo stylingsprodukter och tuperar som en galning) och svårt att klippa eftersom stråna är så många och tunna och "flyger" runt. Jag var välkommen tillbaka för att jämna till om jag tyckte hon missat något strå någonstans :)

Men jag fick också komplimanger för att håret är så tjockt, tåligt och att mina gamla slingor och färgning gör sig fint tillsammans trots all utväxt. Tackar! ;)

Ja egentligen hade jag velat bättra på mina slingor lite men det får bli en annan gång.


Kvällen skulle avslutats hos Therese med fix av mina naglar men så blev det inte av olika anledningar tyvärr. Hoppas på att få till det nästa vecka istället, till bröllop nummer två :)


Kommentarer
Postat av: Syrran

Fint :)

2013-07-02 @ 19:38:11
Postat av: Katti

Det är jättefint, kan inte se att något skulle vara fel. Som sagt det är bra att byta frisör ibland.

2013-07-02 @ 20:09:54
Postat av: Helen

Snyggt!

2013-07-02 @ 22:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0