Tidig start av dagen= knasdag

Dagen blir så jädrans knasig när den startas så tidigt som idag.

Frukosten var vi ju klara med innan klockan hunnit bli sju.
Sedan vilade vi ett par timmar och innan klockan hunnit slå elva på förmiddagen är vi bägge vrålsugna på lunch.
Innan klockan är tolv är vi redan färdiga med middagsvila och lunchintag och redan då börjar Albins humör svaja och han gnuggar sig i ögonen IGEN! Nu gäller det att försöka sysselsätta och undvika konflikter så gott det går. Men det är svårt...
Idag satte jag Albin i vagnen och gick ner till syssling Isak efter lunchen och tänkte att han kunde underhålla Albin en stund ;) Det gick jättebra och Albin var nöjd och sysselsatt hela tiden vi var där, ända till dess då han hittade smultron som han plockade och åt upp och fortsatte i samma visa med även de icke mogna bären. Då satte jag den arga ungen i vagnen och gick hem igen.
Hemma satt farfar ute så Albin gick raka vägen till honom och grejade medan jag fixade något ätbart till mig för jag var vrålhungrig igen (måste bli bättre på att äta ordentligare lunch varje dag). Efter en stund kommer Albin in och är även han hungrig igen. När bananen och majskrokarna är slut tryter humöret igen och allt är pest och pina.
Nu är han stoppad i säng för lite vila. Min plan var att försöka hålla honom vaken hela dagen så att han istället kan sova en stund i bilen sedan när vi åker, men jag orkade inte ta allt tjafs och gnäll så han får vila en stund nu istället.

Nu är pappan påväg hem också och då brukar humöret höjas rejält! :)


Lyckosten hittade mogna blåbär idag


Kommentarer
Postat av: Mamma

Lilla tuffingen.

2013-07-05 @ 15:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0