Yoghurt och smultron

Ännu en dag går mot sitt slut och i detta hus pågår nattningen. Grabben hade inga planer på att somna snällt själv efter vällingen utan drog istället igång en högljudd klagosång.
Så nu ligger vi här och håller handen...


Dagen har faktiskt gått snabbt ändå och Albin och jag har dragit ganska så jämnt hela dagen faktiskt utan några sura miner. Skönt!
Han sov cirka en halvtimme när vi kommit hem från badet och lagom när han vaknade var middagen färdig. Albin åt resterna av pappans korvstroganoff från igår och jag åt sill och potatis. Egentligen är jag inte mycket för den maten mer än till typ midsommar, men idag blev jag faktiskt sugen på just det. Passade bra också när jag bara skulle laga mat till mig själv. (Finns ju inget tråkigare än att stå och laga en portion!) Hittade lite annat smått och gott i kylen som fick hänga med på tallriken samt att jag skördade första slanggurkan för i år ute i växthuset just innan middagen :) Sedan kändes det så dumt att enbart koka EN potatis, så jag kokade två och slängde sedan den andra. Haha!
Mätt blev jag iallafall och det var ju meningen ;)

Efter maten gick vi ut en sväng igen och åkte bland annat lite skrinda, gick ner och väckte farfar, lekte och plockade jordgubbar och smultron.
Innan tandborstningen fick Albin lite yoghurt och smultron i magen och då var han nog byns lyckligaste kille!

Som sagt, nu pågår nattning och tyvärr känns det som han är mer pigg än trött....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0