Albin 13 månader

Idag är det 3 Juni 2013 och det innebär att vår lille Albin fyller hela 13 månader.

Fortfarande är ordet kisse/tisse väl fungerande till det mesta tycker han. Smidigt! :)

Frågar man om han har någon tunga så räcker han ut den och visar glatt upp den. (moster lärde honom det nu när hon var här sist)

Bilintresset sitter kvar och det mesta som rullar fascinerar honom.
Han brummar med munnen när han leker med sina bilar och drar dom fram och tillbaka på precis rätt sätt.

Klättra upp för trappor har han ju grejat länge och nu börjar han även få in snitsen på hur han lämpligast tar sig ner också. Lite handräckning kan fortfarande behövas.

Ute är det fullfart som gäller och han bryr sig inte ett dugg om hur långt han går iväg utan att någon följer med. Han klarar allt själv, enligt han själv ;)

Sover gör han oftast bra på nätterna nu igen. Vissa nätter vaknar han och vill komma över till oss men annars sover han hela natten i sin egen säng.
Han somnar för natten mellan sju och åtta och gör morgon runt sjusnåret.

Tänder har han fortfarande bara tre. De två fram där nere och en framtand där uppe. Det har länge sett ut som den fjärde när som helst skulle titta fram där uppe men än gömmer den sig.

Intresset för hunden har blivit större men tyvärr är han inte alltid så snäll mot den stackars hunden som inte har vett nog att säga ifrån eller gå och gömma sig någonstans.
Farfars katt är också rolig och den har han en helt annan attityd gentemot. Henne tittar och pratar han med lite på avstånd och när hon stryker sig mot honom tar han varken tag i öron eller svans.
Tur att han inte bemöter katten likadant som hunden för då hade han nog fått smaka på både vassa klor och tänder.


Vi väntar med spänning på att fler ord ska börja ploppa ur hans mun och när det släpper lär det nog gå i en väldans fart har jag på känn :)Här är han! En riktig gobit även för myggorna ser ni...


Kommentarer
Postat av: Janina

Här hemma har vi en liknande kväll, nattning i två timmar nu och axel is still going :( känns inte som att det skulle vara myggbett, är för stort och hårt, nästan så jag funderar på fästing :/ ska ringa vårdcentralen imorgon tror jag. Din uppfattning om uv-dräkt är väl vad jag hade, skydda mot solen och att den ska torka snabbt. En liten ettåring är inte lätt att hålla i skuggan (som du säkert vet ;)). Deras hud klarar inte av solskyddsmedel ännu så täckande kläder eller uv-dräkt är att rekommendera :) iaf utifrån vad jag läst.

2013-06-03 @ 20:58:46
Postat av: Janina

Jag kallar det inte snål, man är ekonomisk ;) ska kika efter foppisar så fort jag får chansen! Banka lite vett i Peter ;) det finns måååååånga vagnar! Man behöver inget stålchassi i stan, behåll brion på hemmaplan och ta en liten smidigare i bilen.

2013-06-03 @ 21:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0