Badat och skördat

Vad skönt det var att komma hem mitt på dagen! I stort sett allt är uppackat och nu återstår "bara" att tvätta allt.

Jag har gått en inspektionsrunda i trädgården och det har hänt MYCKET på en vecka! Jordgubbarna och smultronen är mogna, några potatis plantor blommar, fingeborgsblomman står i blom, tomaterna och slanggurkan blommar m.m.
Peter och svärfar klarade att hålla trädgården vid liv när jag var borta :)
Vi plockade av ett par liter jordgubbar nu nyss och smaskade upp hälften av dem som middag.

Premiärbadat i poolen har vi också hunnit med! Peter färdigställde ju allt med den förra veckan så vi var ju tvungna att prova den. Dock var det ganska kallt- 21 grader, så vi låg ju inte i och njöt någon längre stund tyvärr. Givetvis var ju Albin också tvungen att prova och han brydde sig inte det minsta om att det var kallt. Han blev skitarg när han inte fick bada längre. Haha.

Nu sover han sedan en stund tillbaka och vi hoppas vi kan komma in i våra vardagligarutiner nu igen när vi är hemma. Det har varit lite si och så med både mat och sovtider de sista dagarna, men det är ju inte så konstigt när det är midsommar och massor som händer. Det har gått jättebra ändå trots att han inte somnat framåt tio nu ett par kvällar men som sagt så hoppas vi på att komma tillbaka i vår vardagligalunk nu när vi är på hemmaplan igen.


Kommentarer
Postat av: Janina

-21 grader, lät ruskigt kallt i mina öron XD hoppas ni haft det bra på semestern iaf, här väntar vi fortfarande på jordgubbar i landet men fick skörda ETT smultron idag iaf :)

2013-06-23 @ 23:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0