Dålig inledning av dagen

Idag känner jag mig inte på topp. Vill väldigt gärna dra något gammalt över mig.

Blev väck redan vid tolv inatt av att jycken satt upp i sängen, stirrade ut i gluggen vid rullgardinen och morrade. Vet ej vad han såg, hörde eller kände vittring av? Jag såg då inget iallafall. Givetvis blev jag kissnödig då och kände att det var något konstigt i kroppen.
När sedan Albin dundrar in i rummet och väcker mig vid tjugo över sex imorse vill jag inget hellre än att få sova vidare!!! Jag är inte färdig soven!!!
Tror helt enkelt att jag börjar bli sjuk... Jätte passande, eller inte nu när jag känner att jag har massa saker att hinna få gjorda samt lite kuligheter inplanerade framöver.

När Albin satt och gäspade vid frukostbordet redan vid sju var min plan att vi skulle gå och lägga oss igen efter alla morgonbestyr.
Det gjorde vi också, dock är det enbart jag som fortfarande ligger ner. Den lille versionen av mig pysslar med annat. Tex. har han hunnit slå sig två gånger, bägge gångerna i pannan. Först dundrade han in i väggen med huvudet före och efter det åkte huvudet i golvet efter några akrobatiska konster i boklådan.
Jag anser ju att detta är tecken på trötthet men den lille vägrar inse det.

Nåja, vi får väl se hur det blir.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0