En lördag utomhus

Dagen börjar lida mot sitt slut och vi är sådär härligt trötta i kropp och knopp efter att ha varit ute hela dagen.

Efter frukost åkte vi iväg på en loppis. Hittade inget att ha förutom fyra pyjamaser till Albin för ynka tjugo kronor. Ett klipp :)
När vi kom hem igen stoppades Albin i säng för lite vila. Han sov knappt en timme bara.

Efter lunch kom Peters farmor hit. Vi fikade och Albin visade upp sig från sin bästa sida såklart! :) Farmor förundrades över all energi och ork ungen har. Han for runt och grejade med något konstant de timmarna hon var här.
När farmor skjutsades hem vid tretiden var Albin rejält trött så han och pappan la sig för att vila. Båda somnade och sov till typ halv fem! Under den tiden grejade jag lite ute och i växthuset.
Sedan blev vi alla hungriga och grillen tändes. Grillade revbensspjäll och premiär smakning av vår egna potatis stod på menyn. GOTT! Albin fick grillad falukorv och det tycktes vara lika gott det. Han hjälpte också sin far med grillningen :)
Efter middagen lurade vi iväg farfar och Albin på promenad så vi kunde ta ett bad i poolen (Albin får vänta med att bada tills han slutat snora).
Innan vi för en stund sedan stoppade Albin i säng för natten gick vi en härlig kvällspromenad och hälsade på de nyanlända sommarhönsen nere hos M&M. Albin tyckte dom var jättefina :)


Albin är fortsatt snorig idag men han är pigg som en mört och har inte alls varit på samma retstickehumör som han var hela dagen igår.
Jag däremot har känt mig lite retlig i halsen hela dagen och nu på kvällen känner jag mig även lite risig i kroppen. Detta kanske är förklaringen till min enorma trötthet i veckan. Jag har ju trots allt inte varit sjuk på "riktigt" på evigheter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0