Från monster till underbar unge

Idag har en stor portion tålamod behövts här hemma då den lille snorungens humör inte riktigt varit på topp. Dessvärre var mammans tålamodsdepåer ganska så sparsamt fyllda så det har förekommit några ganska så livliga "diskussioner" mellan mamma och son dagen till ära.

Förmiddagen började lugnt och skönt. Vi bäddade ner oss bägge två och sovvilade ända till klockan elva nästan. Då gick vi upp, jag bakade en kaka och sedan åt vi lunch. Efter det gick vi ut och väl ute rusar snorungen genast till smultronen och länsar allt rött. Därefter blev han skitsur när han inte fick fortsätta plocka och äta de vita smultronen. Denna lilla människa som inte ens är en meter hög har ett j*vla humör när han sätter den sidan till....
Jag ger tillslut upp och spänner fast honom i vagnen och går en promenad, för så länge han sitter i något som rullar är han ju oftast tillfreds.
Vi går ner till M&M och Isak börjar leka och helt plötsligt är snorungen på ett strålande humör, i flera timmar!!! Ja vi stannade där ett bra tag och lekte och blev även bjudna på lite pannkakor. MUMS sa snorungen och lät ingen runt bordet undgå hans njutningsläten under måltiden :)
Väl hemma igen dröjde det inte länge förän även pappan kom hem tidigare från jobbet!
Resten av eftermiddagen och kvällen har snorungen farit runt som en virvelvind, allt för att INTE somna. Men efter att ha varit vaken och hållit igång sedan elva i förmiddags tog orken tillslut slut och sängen accepterades utan några protester redan vid sextiden.
Han sov cirka en timme och vaknade sedan med panikskrik. Inte lätt att vara liten och täppt :( Men faktiskt att han somnade om ovanligt lätt och fort och nu snarkar han så gott här.

Hoppas natten blir okej och att det inte är värre imorgon. Jag tog tempen på honom i förmiddags men den visade bara 37,0. Skönt att slippa feber iallafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0