Klappa händerna, klippa gräs och äta sparris

Regnet är här! Vi väntade oss riktigt åskoväder men ännu är det bara regn och likadant igår.

I förmiddags var det ok väder och jag fortsatte tvättandet av barnvagnar. Jag tror jag är färdig nu men fy vilket jobb!!!
Briovagnen vi haft i bilen tänker vi försöka sälja bort så den tvättade jag klädsel och chassi på igår, idag var det torrt så nu är den påklädd och fotat, bara att knåpa ihop en annons nu och hoppas någon vill ha den. Visst den är välanvänd, vi köpte den begagnad i vintras men den är ju ändå fullt fungerande så några hundralappar borde vi nog kunna få för den.

Vagnen vi köpte igår har även den fått sig en rengöring. Fast att förra ägarna bara haft den i två månader hade dom lyckats solka ner både klädsel, sittdyna och chassi rejält men nu är den ren och påklädd igen! Men fy sjutton för att tvätta klädseln för hand!!!
Denna vagn kommer nu bli vår "bilvagn" istället och hemma fortsätter vi åka i fina Kronanvagnen. Skönt att ha två vagnar och slippa tänka på att inte glömma ta med sig vagnen när man åker iväg någonstans och framförallt slitet med allt lastande i och ur!


Efter Albins tvåtimmars vila i förmiddags och innan lunchen och regnet hann han få åka med farfar på stora gräsklipparen! Det var spännande! Han satt helt stilla i knät och bara tittade fascinerat :) Det blev dock annat ljud i skällan när han var tvungen att hoppa av för att gå in och äta istället. Då stod han innanför nätdörren, höll i sina skor och skrek! :) Lite korvstroganoff med ris fick tillslut tyst på honom.
Sparris är himla gott tycker han också! Smälter gott i munnen :) och mer närodlat än såhär kan det ju inte bli! Odlad, skördad, tillagad och uppäten på ett och samma ställe. En av sommarens alla höjdpunkter och förmåner!

Nu kör vi på lite vila innan farmor kommer hit och ska bjuda på middag. Lyx! :)


Ja just det! Albin har äntligen börjat klappa händerna idag :) Gullepojk <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0