Lek med stoooor kompis

Den lille busen somnade med flaskan i högsta hugg för en stund sedan helt själv! (blir intressant att se hur många timmar han sover denna kväll.) Han har haft fullt sjå med att hinna ikapp med en vild fyraåring hela dagen.
Therese, Christoffer och Theodor har varit här hos oss idag och lekt. De har spenderat veckan i Stockholm och gjorde en avstickare upp hit innan de åker hem till Linköping imorgon igen.
Albin tyckte det var ruskigt kul att hänga efter en så stor pojke och den stora pojken tyckte inte det var lika roligt hela tiden ;) Men de lekte riktigt bra ihop faktiskt och det var så kul att se Albin försöka hålla jämna steg.
Behöver jag nämna att Albin var slutkörd när de åkte hem vid halv fem? :)
Vi kämpade med att försöka hålla honom vaken och på gott humör ett par timmar till innan det var dags för sängen och det gick bra. Efter regn och grått hela dagen sprack det upp nu ett par timmar på eftermiddagen och vi tog ett dopp i poolen hela familjen (utom jycken) efter middagen. Lagom till att vi plaskat färdigt mulnade himlen på igen. Perfekt! :)
Efter badet blev det en dusch följt av bums i säng. Hoppas hoppas hoppas denna lekfulla dag får ungen att sova längre än till tio ikväll! Amen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0