Lite igår och idag

Igår eftermiddag åkte vi in till Norrtälje för att spana in Custom bike show tillsammans med ett par vänner. Måååånga hojar var det vill jag lova! :)

När vi kände oss färdigtittade åkte vi vidare hem till vännerna och bjöds där på mat. Vi satt och åt, pratade och drack ute på deras altan i flera timmar och utanför regnade det stundvis och vi kunde höra åskan på håll.
Albin var såklart jätte duktig hela dagen och kvällen. Han tyckte det var väldigt spännande med alla motorcyklar och allt brummande.
Han somnade sedan i vagnen framåt sju åtta tiden och sov gott några timmar för att sedan vakna. Därefter låg han tyst, snällt och nöjd i vagnen medan vi satt och pratade, han bara kikade och lyssnade utan att säga ett knyst i stort sett. Vid 01 tackade vi för oss och åkte hem. Albin var vaken hela vägen hem och började leka med sina leksaker när vi kom innanför dörren.
02 låg hela familjen nedbäddade och Albin somnade utan några dumheter och ganska så omgående, likaså pappan. Jag hade dock svårare att somna, dels så snarkade Peter (vilket han alltid gör efter några öl), fåglarna började vakna till liv och kvittra ute, det var varmt inne samt att jag hörde åskan på håll. Det tog nog närmare två timmar innan även jag lyckades somna men då sov jag sedan som en stock! :)
Hela familjen tog sovmorgon idag, tack och lov! VI(!) fick väcka Albin vid halv tio imorse! Det ni! :)

Idag har det varit riktigt ordentligt varmt!
Dagen började med frukost vid tio och lagom då kom farmor hit för att lämna tillbaka jycken. Sedan gick jag, Albin och farmor ner till byn för att spana in den årliga vårväxtmarknaden. En slanggurksplanta var det enda som fick följa med oss hem iår, plus lite fika i magen :)
Peter var duktig och fixade bromsarna på Toyotan, nu är det nya däck fram som ska på sedan kan vi göra ombesiktningen.
Albin har svalkat sig i baljan ute och sprungit näck.
Det blev grillad kvällsmat (som jag lyckades grilla lite för väl) och Albin fick äta grillat kött, pommes och beasås för första gången och det gick mer än väl hem hos honom! :)
Nu var vi ute på en liten kortis promenad, stannade borta hos gammelgrannarna och pratade lite innan vi gick hem för stoppa Albin i säng.
Fyra myggbett tror jag han lyckades få nu enbart efter kvällsmaten, stackarn!

Peter har precis bytt av mig från nattandet och jag ska ut och vattna lite i växthuset. Sedan gör vi kväll. Vi är trötta ikväll! :)


Lite bilder från igår. Massa hojar, en Albin som spanar på brummcyklarna, husse är otrogen med en annan hund i knät och sist nattsudden Albin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0