Skäll och skrik

Farmor var här i eftermiddags och lekte lite med Albin och jycken. Hon var även så snäll att hon nattade Albin också och det gick galant! Han sov så gott hela kvällen ända till tio då jycken fick nos på något utifrån och la av ett skall, då vaknade Albin och var otröstlig. Han lugnade inte ner sig förän vi alla gjorde kväll och bäddade ner oss i sängen tillsammans. Än sover han inte men ligger lugnt och stilla här bredvid och är snart tillbaka i drömmarnas land.
Blir spännande att se hur denna natt blir. Föregående natt for han runt som en propeller i sömnen mellan oss och Peter flyttade in i gästsängen framåt tidiga morgontimmarna. Varmt och jäkligt är det ju också så även för den skull är det lite knepigt att sova bra.
Men nu håller vi tummarna för att kommande natt blir bättre och att vi vaknar pigga och glada imorgon då vi väntar besök, vilket ska bli jättekul!


Förresten så sålde jag idag iväg sex dreglisar som Albin haft i sin ägo men typ aldrig använt. Han har ju aldrig dreglat och i vintras använde han scarfs istället så dessa dreglisar har bara legat och samlat damm i stort sett.
Men nu kommer de istället till användning och det är mycket bättre! :)


Godnatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0