Sover gott

Cirka 45 minuter kvar till vi ska sitta i bilen och åka till simhallen, projekt vila pågår för fullt nu och jag hoppas att han kan lyckas slumra iallafall några minuter innan dess! Badandet blir ju så mycket roligare om man inte är trött! Hör du det unge?! :)

Vi har varit ute och gått en runda nu innan och det är så friskt ute när det fortfarande är morgonsvalt, en lysande sol och fortfarande lite blött efter gårdagens regn. Härligt!


I tre nätter har jag nu sovit ensam inne i gästrummet och ojojoj så skönt jag sover där! Känns behövligt efter över ett år med med nattmatande, vaggande, napp i stoppande, hålla handen, sparkande och bli dragen i hår, näsa och öron! :) Givetvis är jag beredd att rycka in om Albin inte velat sova så Peter slipper nattvak mitt i veckorna men jag har sluppit för Albin har sovit jätte duktig nu i egen säng i flera nätter, trots två tandsprickningar på två dagar! Han fortsätter vara duktig med att somna på kvällarna också! Igår tog det max tio minuter från det att han stoppades i säng med sin flaska till dess att han sov. Helt på egenhand! Han är ju bara för bäst :)


Nu sover han och jag ska packa färdigt badväskan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0