Sysslingbus, nya alster och somna själv

Som jag nämnde så var vi till Albin två yngsta sysslingar igår för lek och fika. Den minsta har ju hunnit bli nästan två månader redan men han var fortfarande så liten, ändå var han stor när han föddes! Tänk vad fort man glömmer saker och ting som varit.
Den lille låg i sin vagn och sov hela tiden vi var där, cirka två timmar och sa knappt ett ljud! Helt otroligt vilken chillande unge :)

Albin och Philip (snart 3 år) busade runt och Albin var hack i häl på Philip som nog tyckte att Albin var lite väl närgången ibland och tog för sig lite för mycket av hans grejer. Men de lekte fint utan sura miner.
Dock var ju myggen för djävliga hos dem!!! Även att vi satt i solen så blev vi attackerade och Albin som typ aldrig står stilla ser förskräcklig ut i ansiktet. Stackars barn :(

I välkommen till världenpresent fick den lille en luftballong med en gris och en lama i.
Storebrorsan var ju tvungen att få något också tyckte jag så han fick några glasspinnar och en strut med några olika kulor till och eftersom han är helt såld på mina bullar fick han givetvis en påse sådana också! :) Därav anledningen till att jag bakade härom kvällen, syrran länsade ju frysen på bullar sist hon var här...


På hemvägen åkte svängen förbi Norrtälje och stannade till på Ica. Hur kommer det sig att kylen typ alltid gapar tom?!
Vid sex var vi hemma igen och då var det en rejält trött liten pojk vi hade som varit vaken och busat ända från tolvtiden. Först blev han fälld av hunden och hans lina, så fort han kom ur bilen. Magplask på grusgången och lite blod på läpparna (som vi inte lyckades lokalisera från var det kom) och en stund senare halkar han raklång baklänges på golvet i köket efter att ha halkat i lite vatten, som han själv gick och skvätte ut precis innan. Så det blev några tårar fällda där en stund.
Efter mat och ombyte till pyjamas stoppade vi honom i vagnen och planen var att han skulle somna på vägen ner till sjön där vi tänkte ta ett dopp. Dock tänkte inte han i samma banor som oss utan han låg istället vaken i vagnen. Turligt nog kom farfar ner till badet samtidigt som oss så han drog vagn medan vi badade lite i kvällssolen :)
Albin låg vaken i vagnen till dess att vi var hemma igen vid åtta. Inte förän efter nio sov han äntligen! Men faktiskt att han somnade själv för första gången! :) Peter gav upp nattandet för han var så hungrig och när Albin blev själv i rummet blev det väl så tråkigt så efter litelite gnäll la han sig ner och somnade! Tjoho! :)

Vi såg på film igen innan vi gick och la oss. Andra filmen på bara några dagar! Rekord :)


Kommentarer
Postat av: Therese

Ja, det var verkligen roligt att få umgås bara vi två :)

Va duktig du är på att virka!

2013-06-07 @ 11:34:32
URL: http://tisskisset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0