Träffa vänner

Jag och två goa gamla vänner satt i flera timmar ute i solen på en uteservering nu i eftermiddag/kväll och hade det så bra! Är nog över ett år sedan vi lyckades få ihop en träff alla tillsammans så det var minst sagt på tiden och började smida lite nya planer framöver dessutom :)
När vi skulle börja dra oss hemåt kläckte Micke ur sig att han skulle köpa med sig sushi hem och jag gjorde det samma. Har ju varit sugen på sushi i evigheter men eftersom det bara är jag som gillar det hemma blir det ej av att jag äter det samt att jag helst vill ha koll på att sushistället är okej och det har jag inte någonstans hemma hos oss. Men nu ikväll när jag kom hem fick jag äntligen mätta min sushihunger :) Gott!

Innan jag mötte upp dem i eftermiddags hade jag lite tid över och tänkte hinna springa igenom några affärer i jakt på att hitta något att ha på mig upp till på bröllopen. Givetvis gick jag bet på det och kom istället hem med en ny reaoutfit till Albin. Som vanligt... Men hans behov av mjukbyxor är stort så det var inte ett helt onödigt inköp. När till och med pappan reagerar på att grabben har för få och förkorta byxor då är det ta mig tusan illa! ;)

Albin hängde med mormor nu under eftermiddagen och kvällen jag var borta och det hade gått ypperligt. Mormorn hade till och med nästan lyckats få honom i säng i tid dessutom. Haha.


Nya outfiten. Ser nästan lite pyjamaslik ut på fotot dock...

https://cdn2.cdnme.se/3231643/7-3/pic_51bf7ac59606ee5af0c10516.jpg" class="image">


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0