Bara jag

Vad fan är det jag åkt på? Ingen annan här hemma är risig i kistan. Albin har de senaste dagarna varit väldigt hård i magen istället.
Jag och Peter har ätit exakt lika varje dag nu när han varit hemma och jag och Albin har ju varit på samma ställen de senaste dagarna. Konstigt!

Under morgonen och förmiddagen rann de få droppar vatten jag fick i mig rakt igenom. Nu på eftermiddagen har det blivit lite bättre och jag har lyckats få i mig 1 1/2 banan och en torr knäckebrödskiva. Magen skriker efter mat men jag vågar inte stoppa i mig så mycket samt att tanken av mat inte är så lockande ännu.
Konstigt nog är jag riktigt sugen på en flottig pizza! Haha. Men den får jag nog vänta med :)

Peter och Albin har precis åkt till affären och ska köpa blåbärssoppa bl.a. Kall blåbärssoppa ska smaka riktigt gott! Hoppas jag.

Huvudet värker och det säkert pga för lite vätska. Jag har sovit från och till hela dagen och jag är så tacksam för att Peter kryat på sig och kunnat ta hand om barn och hund.
Lite tur ändå :)


Kommentarer
Postat av: Katti

Det är bra med mosade blåbär också, de gör magen lite fast. Eller lite svart te. Ät inget så länge du känner illamåendet. Magen är i uppror. En standardkur vid maginfluensa 5-6 hela vitpepparkorn med lite vatten.
Jag äter de jämt på jobbet när magsjukan går där och (ta-i-trä) har jag sluppit bli sjuk, fast många var helt utslagna. Krya på dig, jag skickar lite healing :-)

2013-03-28 @ 17:51:35
Postat av: Katti

Det är bra med lite mosade blåbär, de gör magen fast. Eller lite svart te. Ät inget så länge du känner illamåendet, viktigast är vätskan. En annan standardkur är 6-7 hela vitpepparkorn att svälja med lite vatten. Jag äter de jämt på jobbet när magsjukan går och (ta-i-trä) har jag hittills sluppit det fast alla andra var utslagna.
Krya på dig. Jag skickar lite healing... :-)

2013-03-28 @ 17:54:49
Postat av: Katti

Nu blev det dubbelt.... det går väl inte att ta bort... Gör väl inget....

2013-03-28 @ 17:55:59
Postat av: Mamma

Vi kör med vitpeppar här också. Bara man tror på det så funkar det!

2013-03-29 @ 13:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0